The Dressmaker och The Nice Guys har premiär

Flera filmer har premiär på SF Filmstaden i Jönköping under veckan. Filmer med Megan Fox, Kate Winslet, Liam Hemsworth, Russell Crowe och Ryan Gosling.
 
Premiär fredag 3 juni:

 
Money Monster
Lee Gates är en bombastisk Tv-personlighet vars populära program om finansvärlden har gjort honom till Wall Streets främsta ekonomiguru.

Men efter att ha hypat en teknologiaktie som plötsligt kraschar på börsen tar en besviken investerare Gates, hans personal och hans stjärnproducent Patty Fenn gisslan i direktsändning. I dramat, som utspelas i realtid, måste Gates och Fenn hitta ett sätt att hålla sig själva vid liv, och samtidigt avslöja sanningen bakom en konspiration där stora pengar står på spel.

(11 år)
Dramathriller av Jodie Foster med G Clooney, J Roberts
Speltid: 1 tim 39 min

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2D och 3D)

Efter att superskurken Shredder lyckats fly ur sitt fångenskap slår han sina påsar ihop med den galne vetenskapsmannen Baxter Stockman och hans två svagbegåvade hjälpredor Bebop och Rocksteady. Som om inte Shredder och hans planer på världsherravälde vore nog finner sig sköldpaddorna plötsligt ställda mot en annan, ännu ruskigare, fiende med liknande ambitioner: den fasansfulle Krang.

Michelangelo, Donatello, Leonardo, och Raphael är tillbaka på bio i sommar! Den här gången tampas de mot större och ondskefullare skurkar än någonsin
(11 år)
Actionäventyr av Dave Green med Megan Fox
Speltid: 1 tim 52 min

The Dressmaker

När Tilly för första gången sen barnsben återvänder till sin inskränkta hemby för att ta hand om sin sjuka mor, är hon en fullärd sömmerska av världsklass. Samtidigt som hon syr klänningar som får människor att blomstra, svartnar relationerna med dem som en gång fick henne att lämna staden.
(15 år)
Drama, Kate Winslet, Liam Hemsworth
Speltid: 1 tim 58 min
 
Premiär onsdag 8 juni:

The Nice Guys

Den misslyckade privatdetektiven Holland March och den inhyrda torpeden Jackson Healy tvingas samarbeta för att lösa ett fall med en försvunnen ung kvinna, samt det till synes orelaterade dödsfallet av en porrstjärna. Under deras utredning avslöjar de en chockerande konspiration, som sträcker sig ända upp till de högsta makthavarna.
(15 år)
Actionkomedi, Russell Crowe, Ryan Gosling
Speltid: 1 tim 56 min

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.