Tre småländska artister har släppt nya låtar – så här tycker Junedalseleverna om låtarna

Kärlekens alla färger, The Moniker: Daniel Karlsson med artistnamnet The Moniker släppte den 1:a Juni sin nya låt ”Kärlekens alla färger”. Vi tyckte att låten började bra, den verkade liksom skön på något sätt, När refrängen kom så tyckte vi först att den var ganska bra, men efter ett tag så var den väldigt upprepande och refrängen var likadan hela tiden, det gjorde att låten kändes väldigt lång och blev lite långtråkig efter ett tag.
Lyssna på Spotify

Love Stains, Thomas Lundell: Thomas släppte sin nya låt den 3 Juni. Låten heter Lovestains och vi tyckte att låten var helt okej. Det var en skön sommarlåt att lyssna på, det känns som en låt som kommer spelas mycket på radion vilket vi inte har något emot då vi tycker att låten överlag var väldigt skön.
Lyssna på Spotify

Most Of All, Filip Jenven: Filip Jenven, Jönköpings egen DJ. För cirka två år sedan släppte Filip låten Gypsy Drop som blev väldigt populär. Filip fick hjälp av Zlatan Ibrahimovic då han hjälpte till med att få folk att upptäcka låten. Den 3 Juni var det dags för Filip att släppa en ny låt som heter Most Of All. Den har en skön sommarkänsla. Vi tyckte att låten var riktigt bra och perfekt för sommaren 2016. Låten hade housekänslan men var ändå lite lugn och skön på något vis.
Lyssna på Spotify

Leo Jidah, Josef Hübsch, Herman Elfström, Nils Åstrand, Ellen Åkesson, Clara Fernström och Johan Svedén, Junedalsskolan (prao)

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.