Här är veckans biopremiärer: Now You See Me 2 på Filmstaden

Premiärfilmer på bio i Jönköping 10-16 juni på Filmstaden i Jönköping

 
Den lille prinsen premiär fredag 10 juni:
terupptäck en av tidernas mest älskade historier.  Den Oscarsnominerade regissören Mark Osborne (Kung Fu Panda) står bakom denna animerade filmversion av Antoine de Saint-Exupérys kultförklarade barnbok Den lille prinsen.

I historiens mittpunkt står en liten flicka, vars ivrigt påhejande mamma förbereder henne inför vuxenvärlden. En dag träffar den lilla flickan oväntat sin excentriske och godhjärtade granne, en pilot som varit med om många stora äventyr, och planerna förändras. Piloten visar flickan en fantastisk ny värld där allt är möjligt, en värld som han själv upptäckte för länge sedan tack vare en liten prins. En magisk och känslofylld resa börjar och det är nu flickan lär sig vad som egentligen är viktigt i livet. Det som betyder mest är kontakten människor emellan och det är endast med hjälp av ett stort och varmt hjärta man kan se saker på rätt sätt, saker som är osynliga för det blotta ögat.

Den lille prinsen talar till alla generationer och har blivit en enorm succé världen över.

Den lille prinsen Sv tal, otextad (2D och 3D)
(Barntillåten i vuxens sällskap, annars från 7 år)
Animerat familjeäventyr av Mark Osborne
Speltid: 1 tim 47 min

Now You See Me 2 – Premiär onsdag 15 juni:

Magikerna The Four Horsemen flyttar åter gränserna för illusionkonst till nya höjder på scener runt om i världen. Ett år efter att de lurat FBI och vunnit folkets hjärtan med sina Robin Hood-aktiga konster, dyker illusionisterna upp igen för en comeback i syfte att avslöja oetiska metoder som en tech-magnat ägnar sig åt. Mannen bakom deras framträdande är ingen annan än Walter Mabry, ett tekniskt underbarn som med hot får The Four Horsemen att genomföra sitt mest omöjliga rån hittills. Deras enda hopp att rentvå sina namn är att utföra ett sista trick och avslöja den riktiga skurken.

Now You See Me 2
(11 år)
Actionkomedi, Lizzy Caplan, Mark Ruffalo
Speltid: 2 tim 9 min

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.