Mats Westling och Ludde till Jolie Live

– Det blev precis som vi hade önskat – en skön kväll i en fantastisk lokal. Och med musik som gladde in i själen, förklarar Lennart Wass, Staffan Hagberg och Hans Ludvigsson, männen bakom Lellelörda och Jolie Live.

– Australian Sunrise bevisade att det finns unga lovande musiker och ”gammelrävarna” fick kärleksfyllt tolka några Stones-klassiker. Så det är bara att köra vidare…

På lördag är det dags för kompisarna Mats Westling och Ludde Ludvigsson att mötas på scenen med varsin gitarr och en välfylld säck med egna låtar. Mats Westling är ett känt namn för Jönköpingspubliken med flera minnesvärda spelningar på bl a Lingon och OrkEster. Med rötterna i Göteborg och en lång musikkarriär i bl a Strasse och som låtskrivare åt t ex Jill Johnsson har han de senaste åren åkt land och rike kring och skaffat sig en växande lyssnarskare. Senast i veckan spelade han på stora scenen i Kungsträdgården i Stockholm inför en stor publik.

Ludde Ludvigsson behöver väl ingen närmare presentation här i Jönköping. Med flera spelningar runtom i landet och i både USA och Italien och med ett nytt CD-släpp så sent som i våras är han en av stadens mest tkända och uppskattade sångare.

– Det ska bli kul som vanligt att få spela med Mats, vi har gjort några spelningar ihop och kemin fungerar. Dessutom har Mats kommit med en utmaning till lördagens spelning – vi ska skriva och framföra en helt ny låt till dess…

Och precis som vanligt är det tidig lördag som gäller:

– Vi öppnar 17.00 och musiken tystnar runt 21…

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.