Filmpremiär för Livet efter dig

Premiärfilmer på Filmstaden i Jönköping 17–23 juni. Romantiskt drama ”Livet efter dig” med Emilia Clarke och Sam Claflin.

Central Intelligence – Premiär fredag 17 juni!

Bob var en gång klassens största mobboffer men har idag blivit en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Hans oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage – en värld där de både riskerar att dödas på fler sätt än vad till och med han kan räkna till.
(11 år)
Actionkomedi, Dwayne Johnson, Kevin Hart 
Speltid: 1 tim 48 min

Livet efter dig – Premiär fredag 17 juni!

Louisa ”Lou” Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. 
Lous vanligtvis så positiva inställning ställs på prov när hon erbjuds ett arbete som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung aktiemäklare som blivit rullstolsburen i en olycka. Olyckan kom att förändra Wills liv på ett ögonblick. Han som en gång var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt – ända till Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva. Tillsammans upplever de en omvälvande tid och upptäcker att deras liv – och hjärtan – förändras på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Baserad på den bästsäljande och kritikerrosade romanen ”Livet efter dig” av Jojo Moyes

Romantiskt drama, Emilia Clarke, Sam Claflin 
Speltid: 1 tim 50 min

Top Gun  KLASSIKER, 3D, otextad: – Premiär tisdag 21 juni!
(11 år)
Action/Drama av Tony Scott med Tom Cruise
Speltid: 1 tim 50 min

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.