Zlatan Ibrahimovic tröja såldes för 52 000

Tappra barn evenemanget på Hooks herrgård blev en stor framgång och lyckades tjäna in 560.000 Kr på sina auktioner från kändisar. Utöver eventet på Hooks herrgård så planeras nu ett föredragsevenemang på Harrys som ytterligare ska bidra till Ryhovs barnavdelning.

Eventet på Hooks herrgård hade 130 deltagare och 18 företag på plats. Av alla auktioner så var det 4 stycken golfklubbor från Henrik Stenson som var mest populär och uppe i 140.000 Kr. Även en signerade Paris Saint-Germain tröjan från Zlatan Ibrahimovic såldes för 52.000 Kr. Det är Fantastiskt att folk är så givmilda, berättar Jon Espen, delägare till Harrys i Jönköping som var en utav huvudsponsorerna av evenemanget tillsammans med HV71 och Hooks herrgård.

Nu planerar Jon Espeset ett föredragsevenemang med Magnus Helgesson som är en utav Sveriges populäraste föreläsare. Föredetta hockey eliten Johan Davidsson och sjärngolfaren Pelle Edberg kommer att delta i evenemanget. Samt David Petrasek, Johan Lindblom och entrepenören Magnus Karlsson.

Föredragevenemanget är tillför att ytterligare samla ihop pengar till barnen i Ryhov och det förväntas att samla ihop cirka 100.000 Kr. Föredraget planeras att ske under September månad. Snart kan man anmäla sig till evenemanget som kommer inkludera en tre rätters middag för 1000 Kr som kommer bidra med överskottet till Ryhovs barnavdelning.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.