Johanna och Rebecca nya caféägare på Friskis

Hälsocaféet Lisa och Erik får nya ägare. Lisa Andersson och Erik Huss som drivit sitt hälsocafé på Friskis kommer i sommar att lämna över caféet för nya utmaningar i hemstaden Västerås. De nya ägarna är noga utvalda av de tidigare. Erik och Lisa har valt med omsorg och heter Johanna Stigsson och Rebecca Stjärnklint.

Två tjejer vars största dröm alltid varit att driva ett eget café med hälsotema. Deras största intressen är mat och träning och de ser det som en perfekt kombo ihop med Friskis. Caféet kommer ha liknande affärsidé som tidigare med stort fokus på ekologiskt.

Johanna och Rebecca kommer också att utveckla sortimentet med bland annat nypressade juicer, fler matiga alternativ, mellanmål och frukostalternativ. Det kommer också att erbjudas event och föreläsningar.

Målet är att inspirera till en hälsosam livsstil, med mat som är fylld av näring som gör gott för kroppen och som passar både stora och små. Det ska vara smidigt att ta med maten i farten vid stressiga dagar, men även för en skön stund på plats.

Friskis verksamhetschef Johan Thor är mycket nöjd med att hälsocafeet lever vidare. ”Det har varit mycket uppskattat och är mycket välbesökt, speciellt på luncherna. Vi kommer såklart sakna Lisa och Erik, men ser fram emot ett härligt samarbete med Johanna och Rebecca”.

Det är också skönt att idén som passar i vår hållbarhetsprofil med bra och ”ren” mat utan pekpinnar, klimatsmart, fräschhet och modernt tänk lever vidare.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.