BeatMeet Jönköping – succén från förra året är tillbaka!

Med musiker och för musiker. Studieförbundet Bilda arrangerar för tredje gången BeatMeet Jönköping, tillsammans med Jönköpings kommun och region. En musikfest utöver det vanliga, som består av en konferens under dagen och en festival på kvällen.

Årets upplaga av BeatMeet är planerat till den 19 november. Konferensen äger rum på Per Brahegymnasiet, och festivalen hålls på krogen Sofiehof. – Vi kommer ha två scener på Sofiehof. Huvudscenen Underjord på källarplan, och en mindre scen i restaurangdelen.

 

Totalt blir det cirka 10 band som spelar, berättar Angelica Liv, Studieförbundet Bilda. Som bonus kommer det samtidigt hållas en egen BeatMeet-festival på ungdomshaket Brunnen, som ligger utmed samma gata som Sofiehof.

– Vi vill passa på att göra något för ungdomarna också. Ett gig för dig som är för ung för att gå på krogfestival, och ett speltillfälle på samma gång. På Brunnen blir det lokala unga band och musiker på scen. Innehållet på BeatMeet är ännu inte officiellt, men Angelica lovar att det kommer bli ”riktigt bra och jämställt” både på konferens och festival.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.