Filmpremiärer på Filmstaden

Sommaren ’71 och Sultan – BOLLYWOOD har snart premiär på SF Bio i Jönköping på Filmstaden. Sommaren ’71 är en drama  av Catherine Corsini med Cécile De France och  Sultan – BOLLYWOOD en Action/Drama av Ali Abbas Zafar med Salman Khan.

Premiärfilmer på bio i Jönköping 1-7 juli

Premiär fredag 1 juli:

Sommaren ’71
1971. 23-åriga Delphine tröttnar på det inskränkta livet på föräldrarnas bondgård och beger sig till Paris. Där är allting nytt och spännande och allt är plötsligt möjligt. Hon träffar Carole som drar med henne i den spirande feministrörelsen.
 
Carole är självständig och orädd och de inleder en lustfylld och befriande kärlekshistoria. Men när Delphines pappa får ett slaganfall tvingas hon hem igen. Carole bestämmer sig för att följa efter men tillbaka på gården vågar Delphine inte längre visa sin kärlek öppet.
(15 år)
Drama av Catherine Corsini med Cécile De France
Speltid: 1 tim 45 min

Premiär onsdag 6 juli:


Sultan – BOLLYWOOD, Eng text

Sultan är en berättelse Haruyana-brottningens affischnamn Ali Khan, allmänt känd som ”Sultan”, den obestridde kungen i ringen, men hans karriär och personliga liv kröns inte av samma famgång.

Sultan är en lokal brottningsmästare med världen för sina fötter som drömmer om att representera Indien under OS. Afra är en ung tjej från samma lilla stad med liknande drömmar. Deras vägar möts och deras drömmar och ambitioner flätas samman.

Sultan är en berättelse om en brottares resa, från toppen till att leta efter en comeback som kräver att han besegrar alla odds mot honom. Sultan tror att han har vad som krävs men den här gången kommer det att krävas mer än han någonsin kan ana.  Han har inget att förlora och allt att vinna i denna kamp för sitt livs match som kräver att han bokstavligen måste kämpa för sitt liv.

(15 år)
Action/Drama av Ali Abbas Zafar med Salman Khan
Speltid: 2 tim 30 min

Visas söndag 3 juli:

Werther – OPERA (inspelad):  
(Btill)
Från Royal Opera House i London
Speltid: 3 tim 0 min

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.