Tre filmpremiärer på Filmstaden

Tre nya filmer på Filmstaden i Jönköping. Kollektivet ett dramakomedi av Thomas Vinterberg med Trine Dyrhol. Star Trek: Beyond med Idris Elba, Sofia Boutella, Zoe Saldana.

Kollektivet- Premiär!

Erik och Anna är ett par med en dröm. Tillsammans med deras dotter Freja startar de ett kollektiv i den finare delen av Köpenhamn. Med familjen i centrum av historien bjuds publiken in i Anna och Eriks dröm. Vi deltar i husmöten, middagar och fester. Det är vänskap, kärlek och sammanhållning tills en dag när en svår kärleksaffär blir kollektivets stora prövning.

Ett humoristisk och rörande porträtt av en generation och en lite kluven kärleksförklaring till en grupp drömmare och idealister.

(11 år)
Dramakomedi av Thomas Vinterberg med Trine Dyrhol
Speltid: 1 tim 51 min

Legenden om Tarzan- Premiär!

Det har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan, lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.
(11 år)
Äventyr, A Skarsgård,S L Jackson, Margot Robbie
Speltid: 1 tim 50 min

Star Trek: Beyond – Premiär

Enterprises besättning utforskar denna gång de yttersta delarna av den outforskade rymden. Där kommer de i kontakt med en fiende som sätter dem, och allt som Federationen står för, på prov.
 3D:
Science-Fiction, Idris Elba, Sofia Boutella, Zoe Saldana
Speltid: 2 tim 0 min

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.