Hello Sasha Hyman! Vad händer efter Gullbrannafestivalen?

Hur kändes det att uppträda på Gullbrannafestivalen?, Hur var responsen från publiken?

-Det var otroligt roligt att uppträda på Gullbrannafestivalen samtidigt som det var nervöst! Det var bra respons från publiken de sjöng med och verkade verkligen uppskatta både de jag sa och sjöng/rappade! Fick mycket fina komplimanger efteråt då folk bland annat sa att de blev otroligt berörda.

När kan man se dig uppträda nästa gång

– I förra veckan hade jag samma spelning på smålandskonferansen på ugdoms mötet/nattmötet. Det var otroligt kul och fick verkligen en underbar respons upoträdandet uppskattatdes stort av alla åldrar! Nu framöver har jag inga fler spelningar på ett litet tag där emot har jag mycket att förberedda då jag ska finslipa de sista på alla mina låtar och sedan släppa dem!

Det blir 6 nya låtat som kommer ut på bla spotify, itunes, sound cloud och youtube. Albumet kommer heta ”knowledg” alla låtar är baserade på bibeln på guds vishet och sanning. De talar emot allt som på något sätt gör att vi inte lever i fullständig njutbarhet och kärlek som är guds sanna mening med oss människor.

Låtarna talar bla emot rädsla, osäkerhet och bekymmer. Musiken är antingen upplyftande med en känsla av sväng och mycket bas, eller väldigt lugnande då de ger en känsla av frid med mycket harmoni. Albumet är ett resultat på vad jag jobbat med under 1,5 år under min gymnasiegång på kungsgymnasiet och är de låtar jag även tävlat och uppträtt med! Missa alltå inte albumet ”knowledg” som kommer ut i slutet av agust

Nu har du tagit studenten,vad händer nu i ditt liv?

– Efter studenten nu ska jag flytta upp till örnskäldsvik då jag blivit antagen till ”Musikmakarna” som är en mycket omtalade skola i musik branschen. Där får man skriva/prodda musik till andra artister samtidigt som man får utvecklas själv som artist. Man får även jobba med stora producenter i branchen från bla universal music.

Ett annat plus är att man får mycket bra musikaliskt erfarna lärare. Frank Ådal är en utav dem! Att börja på musikmakarna känns pirrigt men är något som jag verkligen glatt ser fram emot då det är som en dröm som gått i uppfyllelse för mig.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.