Nolltresex och Catalina Blue på årets sista Sommaronsdag

Under årets sista Sommaronsdag den 3 augusti kommer det erbjudas musik, ansiktsmålning, streetfood och soft häng i chilhörnan. Kom och njut av gratis underhållning på vackra Hovrättstorget!

För en kväll förvandlas Hovrättstorget till ett festtorg. Du kommer kunna testa pärla pärlplattor, göra jättesåpbubblor, gatubowling och få ansiktsmålning. För den hungriga kommer det finnas flera foodtrucks med mat, glass och kaffe. Även café Navet har kvällsöppet.

Jönköpings egna partyband Nolltresex rockar loss och efter sina framgångsrika scenshower över landet förväntas en kväll enligt slogan ”Party på Småländska”. Från Kalmar gästar album-aktuella Adée som spelat mycket både utomlands och i Sverige. Adée blandar hiphop och soul på ett modernt och kreativt sätt och har fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. I början av sommaren fick hon som enda skandinavisk akt uppträda på den största scenen under musikmässan Midem i Cannes.

På scen kommer ni kunna se fler lokala akter som Peter Fransson och duon Catalina Blue vilka båda har fått ryktet att hänföra publiken med sina fängslande röster och framträdanden. För att förgylla Torgfesten med äkta gatumusik uppträder folkpunkbandet Black Anemone med akustiska men lika ösiga låtar som annars.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.