De startar ”Jönköpings mysigaste nattklubb”

Den 17 september är det premiär för en helt ny nattklubb i Jönköping. Då öppnar Kramfabriken i Apt:s lokaler på Tändsticksområdet. Klubben kommer drivas av JIBS-studenterna Hanna Johansson och Isabel Stacey.

– Konceptet är egentligen ganska nytt. Det är en klubb där det bara kommer spelas powerballader, säger Johansson.

Det var personerna som tidigare drev Klubb Enkelt som letade efter två tjejer som ville driva just det här konceptet. Johansson och Stacey nappade på idén direkt.

– Vi var båda väldigt trötta på housemusik. Allt i Jönköping är lika känns det som. Vi snackade om det i höstas, att det hade varit kul att starta något nytt. Det var ganska komiskt egentligen att vi fick det här förslaget till oss.

Arrangeras en gång i månaden

Johansson berättar att de själva fått möjlighet att bygga vidare på grundidén efter sina egna önskemål.

– Det är vi som har hand om dels försäljningar av biljetter och all promotion. Sen är det även vi som driver det framåt om man säger så. Att nå ut med konceptet och få dit folk. Och så inredning och såna grejer, säger hon.

– Vi kommer ha en egen shotslucka med lite egna shots. Det blir en separat bar vi bygger upp som heter Krambaren. Färgerna kommer gå i rosa, lila och blått. Det kommer vara discokulor i taket och en skön stämning.

Under hösten kommer klubben arrangeras en gång i månaden med start i september. Sedan är målsättningen att driva projektet långsiktigt.

– Tanken är att vi ska vara Jönköpings mysigaste nattklubb helt enkelt. Och något helt nytt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.