Voices of June gästade Café 93

Voices of June gästade Café 93 i söndags kväll. Kören startade för två år sedan och medlemmarna kommer från vätterbygden och att den är välkänd kunde man läsa av på publikantalet. Det är det hittills mest välbesökta caféprogrammet som vi haft utomhus i sommar.

I fredags var det publikrekord när Facing West medverkade, men det var inomhus och på fredag när Sara Arvidsson Selan medverkar vet vi om det här publikrekordet står sig.

Voices of June har en musikalisk bredd  och de växlade om att vara solister och spela i olika konstellationer. Även egna sånger framfördes. Linda Sandström hade blivit inspirerad att skriva sången ”Vem vandrar vid min sida” efter att ha åkt genom den vackra Skärstadsdalen och Ulrika Martinsson hade skrivit en sång till sin man Anders till bröllopsdagen. Lisa var solist i sången ”Den finns ej mer” och den sången hade hon blivit rekommenderad av sin sånglärare att framföra.
Martina var solist i sången ”Quiet still” som Ulrika också hade skrivit och som handlade om att känna frid och ro.
”En vänlig grönskas dräkt” sjöngs a capella.  Martina och Anders sjöng duett i sången
” När jag faller” som Jonas Gardell har skrivit texten till.
Pernilla Hagen var kvällens programledare och efter publikens avslutningsapplåder framförde kören en repris på sången ”Havets melodi” med Ola som solist.

Eber Fransson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.