Se hit studenter – här har ni alla nöjesställen i stan

Den 22 augusti drar äntligen Insparken igång för att introducera dig som ny student till högskolan och staden Jönköping. Jmini har listat de nöjesställen som du inte får missa.

Glädje
Glädje tar in 750 personer och har ett dansgolv och flera barer. Den ligger centralt belägen på Västra Storgatan. Glädje ligger med cirka 10 minuters gångavstånd från Jönköping University.

Harrys/ Sliver/Red
Här får du tre klubbar i en och samma lokal. Gillar du housemusik är det Sliver du ska besöka. Nattklubben, som är den största i stan, tar in cirka 1600 personer. Dansar du hellre till schlagermusik är Harrys stället för dig.

ATP
Den här nattklubben har öppet alla lördagar och du hittar den på Tändsticksområdet. En fredag i månaden tar även burlesqueklubben Estelle över stället. Estelle drivs av ett gäng studenter från högskolan.

Bongo Bar
På Tändsticksområdet hittar du även denna trevliga bar som bjuder på alternativ dansmusik framåt kvällen.

Centrum Nightclub
Den här nattklubben, bestående av två dansgolv och två barer tar in cirka 850 personer. Nattklubben vänder sig främst till den lite yngre generationen och har åldersgräns 18 år.

O´learys
Här har du stans bästa sportbar med allt vad det innebär. Du hittar den på Västra Storgatan.

Pipes of Scotland
Detta är en mysig skotsk bar där du kan välja bland 18 olika fatölssorter och över 40 olika sorters öl på flaska.

Murphys
Här kan du njuta av irländsk folkmusik och delta i pop quiz.

Red Lion
I centrala Jönköping City hittar du denna irländska pub och restaurang. Här finns även en sportbar där olika sportevenemang visas.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.