Nya filmer att se på Filmstaden

Premiärfilmer på Filmstaden i Jönköping 19-25 augusti. Premiär för Nerve, War dog och Läkaren från landet.

Nerve – Premiär fredag 19 augusti!

När gymnasietjejen Vee får frågan av spelet Nerve – ”Are you a watcher or a player?”, bestämmer hon sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men efter att hon träffar spelaren Ian eskalerar spelet till farliga nivåer som endast de anonyma ”tittarna” kan kontrollera.

Thriller med Emma Roberts, Dave Franco, Juliette Lewis
Speltid: 1 tim 36 min
Ålder: (11 år)

War Dogs – Premiär fredag 19 augusti!

Under det första Irak-kriget upptäcker två vänner i tjugoårsåldern, som bor i Miami, regeringens initiativ som tillåter småskaliga företag att buda på militära kontrakt. De börjar smått men får snart in mer och mer pengar som de kan leva lyxliv på. Men vännerna tar sig vatten över huvudet då de skriver på en deal värd 300 miljoner dollar för att distribuera vapen till afghanska militären. Dealen sätter dem i trubbel med väldigt skumma människor, inte minst skapar de sig ovänner inom den Amerikanska regeringen.

Baserad på en sann historia.

Dramakomedi av Todd Phillips med Jonah Hill, Miles Teller
Speltid: 1 tim 54 min

Ålder: (11 år)

 
Läkaren på landet – Premiär måndag 22 augusti!
I över trettio år har Dr. Jean-Pierre Werner praktiserat som läkare på den franska landsbygden. Han är omtyckt av alla och vet allt om deras krämpor, och en hel del annat också för den delen. De är nästan som en enda stor familj. Så drabbas läkaren själv av sjukdom och det verkar riktigt illa. En kollega vet på råd och sänder en läkare för att avlasta Jean-Pierre i hans arbete.
 
Ytterst motvilligt går han med på den oönskade hjälpen. Att hon är kvinna och att hon ser bra ut är väl okej. Men hon är från storstan! Vad vet väl hon om hur det går till på landet?
Dramakomedi, François Cluzet, Marianne Denicourt
Speltid: 1 tim 42 min
Ålder: (7 år)

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.