Hårdrocksbandet Narnia firar 20-årsjubileum

Hårdrocksbandet Narnia, firar 20-årsjubileum med nytt studioalbum och releaseturné i Sverige i september. Uppföljande turnéer planeras samtidigt i hela världen för att möta gamla och nya fans. 

Den 16 september släpper hårdrocksbandet Narnia, även kallade “Melodic Metal Masters”, sitt självbetitlade album “Narnia”, som följs upp av turnén “20th Anniversary Tour” i Jönköping, Stockholm och Västerås, helgen 23-25 september. 

Genom åren har Narnia etablerat sig som ett av de ledande banden inom melodisk, neoklassisk hårdrock och har ett gott rykte som bra liveband. Nu fortsätter historien för bandet. Fansen har bett om mer och Narnia är mer hungriga än någonsin. 

Första singeln, “Reaching For The Top” släpptes i början av juni tillsammans med en musikvideo, producerad av Mats Vassfjord (Grand Design och 220 Volt). Videon har setts tusentals gånger på YouTube och bandet är nu redo för ytterligare ett singelsläpp av låten “Messengers” med musikvideo, animerad av artisten och designern Anatoly Kuris från Moskva.

Samtidigt som skivrecensioner börjar dugga in från hela världen, förbereder Narnia sig för konserterna i september, där både nytt material och låtar från bandets två decennier långa karriär kommer att spelas. 

Narnia ser fram emot både skivrelease och följande turné! 
Lyssna på nya låten “Reaching For The Top” och följ bandet via deras nya hemsida Narniatheband.com och genom deras kanaler på social media. 

Turnédatum september 
23 sep Sofiehof, Jönköping 
24 sep Nalen Klubb (Alcazar), Stockholm 
25 sep iNTiMAN, Västerås 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.