Komikerstjärnan Nour El Refai till Jönköping

En av Sveriges vassaste komiker, Nour El Refai, kommer till Jönköping den 4 mars 2017 med sin hyllade föreställningen En Komisk Depression.

I våras turnerade Nour med En Komisk Depression där hon spelade för utsålda hus runt om i Sverige, och den svenska publiken fick uppleva och lära känna flera sidor av Nour. Föreställningen tar besökaren genom El Refais uppväxt, utveckling och karriär, hon bryter ner och konkretiserar strukturella samhällsproblem på ett okonstlat, humoristiskt men samtidigt på ett allvarligt sätt.

En Komisk Depression växte fram under en av Nours mörkaste depressioner, en period när hennes mamma flyttade till Dubai, det bröt ut krig i världen och hon försökte hitta både kortvarig och långvarig glädje och mening i sitt liv.

-Jag har längtat efter att spela min föreställning igen. Det är så jag bearbetar min ångest. Jag berättar om den. Skämtar om den. I det allra mörkaste behöver vi skratta, annars går vi under”, säger Nour El Refais.

Den 25 januari är det nypremiär på Rival i Stockholm och den 4 mars 2017 är det alltså dags för föreställning på Konserthuset Spira i Jönköping.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.