Skyfall och Catalina Blue spelar på Jolie Live

Efter Standard Selection Blues Band, The Nästan Crut och Jake Steelglove är det nu dags för nästa musikaliska matiné. På scenen den 8/10 spelar Johan Hälls eget band Skyfall och innan dess är det dags för den skönsjungade duon Catalina Blue. Det skriver arrangörerna Lellelörda i ett pressmeddelande. 

Multiinstrumentalisten Johan Häll släpper sina vanliga instrument bas och trummor när han med gitarren frontar sitt eget band Skyfall. Då blir det svensk pop med lite proggkänsla från Nationalteatern när de var som bäst. Två CD har det hunnit bli och den tredje spelas in just nu för att släppas innan jul. Men på lördag tar Johan ledigt från studioarbetet och spelar ett set på Jolie Live med både gammalt och nytt, bland annat hoppas vi få höra hit-låten Bengalo. Med sig på scen har han Jocke Nilsson på trummor, Jörgen Gustavsson på bas och Mats Hoas på gitarr.

Men innan Skyfall så kommer Catalina Blue att framföra sina låtar. Sofie Lundgren och Ellen Hall sjunger skönt och med sin fantastiska stämsång färgar de sina låtar med country, blues men också sprittande pop. Kolla gärna in deras fantastiska video inspelad i USA på Youtuben. Duon får mer och mer uppmärksamhet och har under sommaren gjort bejublade framträdanden på flera olika festivaler, bl a den stora Gullbrannafestivalen.

Arrangörer är Lellelörda och som vanligt är det en tidig lördag det handlar om varannan vecka, mellan 17 och typ 21 och musiken startar runt 18.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.