Körsuccén: ”Kommer att gå till historien”

– Jag har jobbat med körer i 35 år. Denna kvällen kommer definitivt att gå till historien för mig personligen. Mötet med dessa tre sångare blev en fullständig endorfinboost för oss alla. Kören satsade och gav verkligen allt! Och lite till…,säger Lars Lisa Andersson som leder kören ”Sjung gospel”.

Tre mycket meriterade solister började sjunga tillsammans som grupp för 1,5 år sedan. Och när TaRanda Greene, Jody McBrayer och Doug Anderson klev upp på Allianskyrkans estrad levererade de sånginsatser som drog ner både jubel och tårar hos publiken. Passion, närvaro, glädje och oerhört stark sång i kombination med en öppenhet om sina egna liv och svårigheter de har gått igenom gav ett unikt genomslag. Konserten lämnade kvar en stark känsla av hopp. Det är aldrig för sent. Oavsett vad som ligger bakom oss väntar det bästa framför för Gud bär våra liv i sina händer.

– Det var första men inte sista gången som vi kommer att se Cana´s Voice här i Sverige, säger konsertarrangören Joakim Sunesson från Semnos förlag.

Och Lars Lisa Andersson, ledare för kören ”Sjung Gospel” ser stora möjligheter till ett fortsatt samarbete:

– Alla tre var så överväldigade av körens insatser och skulle gärna komma tillbaka för fler gemensamma projekt, säger Lars Lisa.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.