Dundersuccén är tillbaka på Spinnet

På lördag 29 oktober är det höstpremiär för Rockgarden SpinnetNostalgin i Habo. På scen står 80-talsbanden ShaBoom med sina superhits R.O.C.K och Let´s Party för att nämna några, och Errol Floyd som gör sin omtalade Tribute till Svenska kultgruppen Torsson, samt Irländsk PubRock set.

Evenemanget vänder sig till en publik som är 35 plus, en annars undanskuffad målgrupp när det gäller utbudet i nöjesvärlden, enligt Lucas Söderberg.

– Det finns ingen annan som satsar på den målgruppen. Det som finns är möjligen dansband, men alla i den åldern gillar ju inte det utan vill ha lite tuffare musik, säger Lucas Söderberg.

När Rockgarden SpinneNostalgin hade premiär i våras blev det en stor succé, något som Söderberg hoppas ska hålla i sig även under hösten. Förhoppningen är att lokalerna, som tar 500 till 600 besökare, ska fyllas på lördag.

– Om man tittar på förköpet av biljetter så talar det för en succé.

I våras tog arrangören Lucas Söderberg tillfället i akt och friade till sin sambo Lena inför alla åskådare på rockklubben i Habo.

– Det var på Spinnet det började med ett frieri den 30 april. Det ska bli kul för oss att komma tillbaka till Habo igen och nu som nygifta.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.