Nostalgi och blues på Jolie Live

Det var för några år sedan som barndomskompisarna Oskar Norlander, Fredrik Standár och Simon Nestor beslöt sig för att bilda ett bluesband tillsammans. Resultatet har blivit några svängiga låtar på Spotify, videos på Youtube och en handfull spelningar i Jönköpingstrakterna. Att det har blivit få spelningar beror på att alla i bandet har jobb som tar upp en stor del av deras tid. Men nu har de rensat kalendrarna inför lördagens spelning för att svänga rejält på Jolie Live. 

”Fun Club” bildades för 20 år sedan och blev snabbt en av stadens främsta partyband. Fast inte bara i Jönköping, det blev en del afterski-turneér i Sälen, Borlänge, Funäsdalen – och på Mallorca. 

-Fast då handlade det mer om aftersun så klart, förklarar Hans ”Ludde” Ludvigsson som var sångare och kapellmästare under de här åren.

-Vi slutade spela när vi var på top för 10 år sedan för att gå vidare i olika musikprojekt. Och nu på lördag gör vi en nostalgitripp där vi spelar våra favoritlåtar, fast i ett lugnare tempo, säger Ludde. 

På sin nostalgitripp har Ludde med sig Lasse Starck, Janne Samefors, Per-Lennart von Wendel och Staffan Hagberg. Samt Ingemar Albo om han hinner smita från krogrevyn.

Arrangören är Lellelörda och som vanligt är det en tidig lördag det handlar om varannan vecka med start från 17:00 – 21:00. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.