HFF-spelaren visade att ”släkten är värst”

– Jag fick många vänner i Ängelholm och det var en hel del spelare med i den här matchen som jag spelade med i fjol, säger Philip Bernholtz.

Det första målet gjordes av Arber Hasani efter 32 minuters spel. Förarbetet svarade just Philip Bernholtz och Edin Hamidovic för.

Detta i en första halvlek som HFF var bättre i. Philip Bernholtz hade ett jätteläge redan i den fjärde minuten, men hans skott räddades till hörna av Linus Müller i Ängelholms mål.

Edin Hamidovic i HFF var framme några gånger innan paus och den allra största farligheten var när han sköt via en bortaspelare precis över ribban.

Efter paus hade Ängelholm mer att säga till om, men det var HFF som skapade de bästa målchanserna. Arber Hasani hade bland annat ett jätteläge att göra sitt andra mål, men hans skott gick precis utanför.

Istället skulle det bli Philip Bernholtz som definitivt sänkte Ängelholm i mitten av andra halvleken då han sköt ett hårt och välplacerat skott i mål strax utanför straffområdet sedan Arber Hasani spelat in bollen snett bakåt till Bernholtz som drog till direkt.

– Jag minns knappt målet, men fick en riktigt bra träff, säger Philip Bernholtz.

För HFF var segern viktig ur psykologisk synvinkel.

– Det här är något vi byggt upp i de senaste matcherna så nu är det bara att köra på. Vi är på rätt väg, säger Philip Bernholtz.

Innan det hela var över gjorde Amir Al-Ammari 3–0 för HFF på övertid och segern gladde givetvis tränaren i HFF, Mohammed Ali Khan.

– Vi har väntat på den här vinsten länge. Vår första halvlek var riktigt bra och som helhet spelade vi en offensiv och trevlig fotboll. Det här var väldigt skönt och jag tycker att vi är mycket bättre än vad tabellen talar och nu får vi fortsätta segertåget, säger HFF-tränaren.

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.