Folköl och Dunka Dunka på Sjökantens Summerparty

Med folkhemsklassiker som ”Folköl och dunka dunka” tog Svenne Rubin  – iklädd solbrillor, hawaiiskjorta.rutiga byxor och keps á la lantmännen – summerpartypubliken på Sjökanten med storm. En riktigt kul live version – bandet i frysta poser, som om skivan hakat upp sig, innan de spelade vidare och gång på gång och vältajmat. Och så lirade de vidare med klassiker som ”Långa bollar på Bengt” med flera och med takt som passade publiken. En bra start på redagskvällens Summerparty, trots avsaknad av akut sjuke Micke Rickfors som fick lämna återbud.

Svenne Rubins fokhemslåtar passade den närvarande publiken som handsken och de bjöd på en dryg timmes show med Svenne Rubin i högform. Med en härlig sommarkvällssol fick han publiken att både klappa, sjunga med och dansa. Och en kille bredvid undertecknad sjöng med och kunde låtarna som ett rinnande vatten.

Kvällen bjöd på än mer härliga uppträdande och musik av Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Style, Uggly Strix och Coverstyle. Ett helt lyckat Summerparty som ger mersmak.   

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.