Svängig start på Smedbykvällar

Mike and his Swamp Indians såg till att det blev en svängig start på de numera traditionella underhållningskvällarna i Smedbyn. Det är femte året i rad och arrangemanget är, kan man med fog säga, etablerat. Gunnar Andersson, mannen bakom arrangemanget har både täckt scen och publiktält så vädret spelar inte så stor roll. Är det som det var vid årets premiär regnigt och mulet så ser scenbelysningen till att skapa solskenskänsla.

Gunnar satsar på säkra kort och vänder sig i första hand till de som gillar 60- och 70-talsmusik. Det hindrade dock inte att premiärkvällens lirare Micael Lilja, Peter Albertsson, Håkan Sandberg, Michael Svenningsson, Janne Samesjö och Lene Johansson bjöd på låtar ur Micaels Liljas senaste skiva. En skiva som även finns på vinyl.

Andra set kunde publiken digga till covers som Free Fallin, en Tom Pettylåt, Maybeline och Jambalaya blev kvällens häftiga extranummer. Det blev trots regnväder en trevlig svängig och rockig kväll. Men det är inte allt ytterligare fyra tilfällen ges att njuta av musik framförd av lokala artister i Smedbyn. Nästa torsdag är det Sussane Klarén och B 3 som bjuder upp. De följs av Hoods, Bernt Enghardts med Agneta och så avslutas årets sommarkvällar med Tre Små Grisar och Huskvarnarevyn som senare i höst har premiär i Huskvarna teater.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.