Hasse Lindbom: ”Jag vet vilken sida jag står på”

Det som började som en liten sandlåda med herrar som krigade om vem som skulle få ha den största spaden och styra leken. Men med tiden blev det en gigantisk sandlåda och ny en öken. 

Det var i föregående vecka som det meddelandes att Tommy Henriksson, Rickard Strandberg och Ingemar Andersson lämnar Södras kommitté. 
Dessutom lämnade Niklas Hellberg uppdraget som ordförande i arrangemangskommittén.

Säger tack och hej
Och idag kom nästa avhopp. Niklas Hellberg valde att inte bara lämna ordförandeposten i arrangemangskommittén, han sa även tack och hej till uppdraget som styrelseledamot. Något som inte förvånar Hasse Lindbom, tidigare sportchef och tränare i J-Södra.
– Som andra uttrycker det, det har varit två läger kan man säga och nu valde några att inte vill eller orka jobba vidare. 

– När man hoppar av så gör man det av olika skäl, men i det här fallet handlar det om att många inte gillar miljön. Tommy Henriksson uttrycker det tydligt. 

Du har ett förflutet som bland annat tränare för J-Södra och är fortfarande med som medlem, vad säger du själv om hela den här röran?
– Jag står på den sidan som jag pläderade på årsmötet. Tommy Henriksson är en lämplig kandidat att ta hand om klubben, men han har inte fått tillräckligt med röster och i demokratins namn får man acceptera det. 

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.