Länsförsäkringar Jönköping instiftar lokalt pris för unga entreprenörer

För fem år sedan startade länsförsäkringsgruppen den rikstäckande tävlingen Ung Växtkraft, där syftet är att stödja unga entreprenörer på landsbygden. För att särskilt uppmärksamma entreprenörer på landsbygden i Jönköpings lä instiftar Länsförsäkringar Jönköping nu ett lokalt pris inom ramen för Ung

Växtkraft. Priset är 5 000 kronor samt ett hedersomnämnande som ”Årets unga entreprenör inom de gröna näringarna i Jönköpings län”. Vem som helst kan nominera en landsbygdsföretagare i länet fram till den 17 januari 2016.

Kravet för att för att kunna bli nominerad till Ung Växtkraft är att företagaren har sitt säte på landsbygden och är en ung entreprenör med nyskapande verksamhet som berikar landsbygden. Företagaren ska vara medlem i LRF och högst 36 år.

Alla nomineringar sker till den rikstäckande tävlingen. Länsförsäkringar Jönköping utser sedan en vinnare bland de nominerade med hemvist i Jönköpings län. Utdelning av det lokala priset sker för första gången på Länsförsäkringar Jönköpings bolagsstämma den 19 april.

Nominera på här

Juryn består av Nils Holmström, försäljningschef Lantbruk på Länsförsäkringar

Jönköping och Ida Rantonen, ordförande LRF Ungdom i Jönköpings län.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.