Yvonne Frösslund: ”Mitt Jönköping genom en fotografs ögon”

Berätta om dig själv?

– Jag heter Yvonne Frösslund och är med i Bankeryds fotoklubb. Vi är många deltagare med olika inriktningar som fotografer. Det är det som är så roligt och inspirerande. Även att få lämna in bilder och få dem bedömda och få tips.

– Vi finner gemenskap i s.k. fältskjutningar, där vi reser bort under en dag, umgås och fotar. Vi får tre motton att följa, för att senare tävla med våra bilder.

– Varje år gör vi en almanacka som finns till försäljning. Vi har även utställningar på olika platser, där ni kan se våra bilder. Bland annat finns vi på Ryhov.

Lite mer om mig som fotograf

– Min älskade lilla mor berättade sagor så verklighetstrogna att jag som liten tyckte mig se allt möjligt i skogen och på ängar. Och jag ska inte förneka att jag var rädd många gånger, när jag tyckte det var en jätte eller en djurskugga jag såg. Åren har gått men jag ser fortfarande väsen överallt, så jag bestämde mig att ta kameran och fotografera det jag ser. Det är inte alltid alla ser samma sak som jag, men vad gör det?!

Följ med på en rundvandring och se vilka naturväsen som finns bland oss om vi bara har ögonen öppna och låter fantasin leka.

Monica Engstrand
Bankeryds fotoklubb

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.