Lagom är nya singeln från Darins succéalbum på svenska

Under våren 2015 släppte Darin singeln Ta mig tillbaka. Och visst blev det tydligt att Darin var tillbaka och det med besked. Hans första egna singel på svenska har i dagsläget sålt tre gånger platina och blev en av de mest spelade låtarna på radio 2015.

I september släpptes albumet Fjärilar i magen, som i dagsläget har sålt guld. Albumet gick direkt in på försäljningslistans förstaplats och blev därmed Darins sjätte albumetta i Sverige. Vid samma tidpunkt gick även Ta mig tillbaka upp etta på Svensktoppen.

Nya singeln Lagom är första spåret på albumet Fjärilar i magen och är också den första låten som Darin skrev på svenska och som lade grunden för den nya eran i hans musikkarriär. Låten kom till när Darin satt och skrev en låt tillsammans med Tony Nilsson. De hade skrivit en vers och en refräng – på engelska – när de tog paus. Under pausen tog Darin en joggingtur och då kom den svenska texten till Lagom. En låt som handlar mycket om nystart och aptit på livet.

– Det var efter mina tolkningar i programmet Så mycket bättre som jag visste att jag ville sjunga mer på svenska. Det stora steget var att testa att skriva, berättar Darin.

Darins musik och sång har alltid varit full av känslor och nya albumet med personliga texter på svenska och ett organiskt, avskalat sound gör att vi kommer Darin närmare än någonsin tidigare.

Den 11 januari framför Darin Lagom på TV4s gala ”Nej till cancer”.

Under våren 2016 åker Darin på en stor konserthusturné i Sverige, med premiär på ett slutsålt Cirkus i Stockholm den 9 februari.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.