Jönköping Bandy vill fortsätta leverera

JB är med i toppen av Allsvenskan (som experterna tippade) just nu som 3:a och endast två poäng bakom Boltic på en andraplats som ger elitseriekval.

Senaste hemmamatchen mot Örebro visade JB vad laget kan leverera i sina bästa stunder och det får vi hoppas de kan visa upp även denna gång. Senast besegrades Tranås på bortaplan 4-1 efter ett fint försvarsspel av hela laget.

JB har 5 raka segrar och har de senaste matcherna höjt lägstanivån i takt med att alla spelare numera är så gott som tillgängliga + att man kanske kommit ifatt lite vad det gäller antal is pass.

Nu kommer en match mot Lidköpings AIK som för närvarande innehar en 5:e plats i serien och som också börjat leverera. De har seriens vassaste målskytt i Robert Karlsson (32 fullträffar) så här har JB nått att verkligen ta hand om. Det kommer med andra ord bli en riktigt het match på Råslätts IP på lördag..
Senaste mötet lagen emellan vann LAIK med 7-3 efter ett av de sämre framträdanden JB gjort i vinter. Kanske syns lite i vår matchrapport här… kunde tyvärr inte hitta något om matchen på LAIK:s sida.

Lidköpings AIK har som vi nämnt ovan börjat leverera. Senast vann man säkert hemma mot ett också formstarkt Nittro/Nora med 6-2. Laget ligger just nu på 5:e plats i serien med 13 poäng.

Nu vill vi höja publiksnittet från en ynklig nivå för ett lag i övre skiktet av allsvenskan och för en så sportintresserad stad som Jönköping..!!!
Så på med era bästa vinterkläder och kom ut och UPPLEV BANDY!!
I paus väntar grillad korv, hamburgare mm. kan det bli bättre…

fakta

MATCHSTART 13:00 LÖRDAG 9/1 RÅSLÄTTS IP

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.