Tidig seriefinal för HC dalen

Ytterligare en tidig seriefinal väntar för HC Dalen, även denna gång på bortaplan då man som etta möter tvåan Kristianstads IK. Även detta blir en tuff match, Kristianstad som missade Allettan med små marginaler är förmodligen inte helt nöjda med starten av vårserien.

HC Dalens tränare Pelle G: Vi ställer upp med samma lag som senast mot Helsingborg och det kommer att bli en tuff uppgift, men jag hoppas vi kan ha samma inställning och energi som sista matchen. Det är en ny seriefinal och viktiga matcher kommer hela tiden så det känns inspirerande.

Lagkapten David Fredriksson: Vi ser verkligen fram emot matchen på söndag. Vi har satt oss själva i ett väldigt bra läge i fortsättningsserien. När man ligger i toppen av en tabell som vi gör nu så är den största motståndaren vi har oss själva, det gäller att vi verkligen pumpar på varje dag och verkligen vill bli bättre som individ och som lag, då kommer vi ta ytterligare steg och vi kommer vara kvar i tabellen där vi är idag.

Börjar vi bli bekväma på våra träningar så kommer vi gå ner oss och då kommer matcherna kunna se ut som hemma mot Tyringe. Kristianstad ett väldigt bra lag som vi respekterar, men vi kommer inte lägga så stort fokus på hur de spelar utan fokusera på våran egna prestation. Jag ser verkligen fram mot matchen mot Kristianstad det brukar var bra matcher och roliga matcher.

Jim Tengman
HC Dalen

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.