Daniel Bacelj blir ny chefredaktör

Uppstickarsajten Jmini i ny digital offensiv – Daniel Bacelj blir ny chefredaktör. Nyhetssajten Jmini stärker sin digitala position i Jönköping. Nu har bolaget rekryterat Daniel Bacelj som ny chefredaktör och ansvarig utgivare. Daniel Bacelj driver i dag nyhetssajten Smashdig och har tidigare även varit digital utvecklingschef på Hallpressen.

– Vi tar nu ett större kliv och stärker upp med en av Sveriges främsta personer inom digitala medier, säger Krister Leimola, grundare av Jmini.se. Värvningen av Daniel Bacelj är viktig för att kunna nå positionen som Smålands största nyhetssajt.

– Jmini har på kort tid gjort en imponerande resa med att etablera sig som en viktig nyhetsaktör i Jönköping. Jag går in i bolaget med vetskapen om att vi står inför en mycket spännande tid framöver såväl redaktionellt som kommersiellt. Att arbeta med lokal journalistik i en stad där det råder fullt mediekrig är en extra krydda, säger Daniel Bacelj, ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Jmini.

Krister Leimola fortsätter i Jmini för att utveckla sajten. Daniel Bacelj blir även delägare i Jmini.

Krister Leimola och Daniel Bacelj har tidigare arbetat gemensamt i digitala medieprojekt. 2006 var de med och grundade Jnytt.se, som sedermera såldes till Herencokoncernen.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.