Nattens Polisärende i Jönköpings län

Nattens polisärende i Jönköpings län. En lugn natt med 20-tal ärende.

Nässjö kl 21.23 Polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon på Västra Vägen i Nässjö. Föraren, en man född 1995, visade teckan på narkotikapåverkan och fick därför följa med patrullen för provtagning och förhör misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika. Mannen har därefter frigivits men misstanken kvarstår. Mannen är hemmahörande i Nässjö kommun skriver Polisen.

Ormaryd kl 21.46 Larm om en personbil som kört in i ett träd på lv 957 i höjd med Hamnaryd. Fordonet fick bärgas ifrån platsen men föraren skadades inte i olyckan. Det var mycket halt på platsen och det finns ingen misstanke om brott.

Mullsjö kl 03.46 Larm har inkommit avseende en trafikolycka som skall ha inträffat på rv 26/47 norr om Mullsjö. Enligt initiala uppgifter skall det röra sig om en personbil som har kört i diket. Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen, varpå ingen ytterligare information finns. 

Uppdatering olyckan: Ingen person var kvar vid fordonet. Det visade sig att personen/personerna som färdats i fordonet hade fått skjuts till akutmottagningen. Patrull är på väg till akuten för att inhämta mer information.

I fordonet färdades 4 personer, två vuxna och två barn. Ingen av dem hade allvarliga skador. Fordonet står kvar på platsen och ägaren ansvarar för bärgningen av detta. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.