Betydelselös match mot Varberg Vipers

På söndag tar vi emot Varberg Vipers i sista matchen för denna säsongen. En match som betydelselös för båda lagen. Dalen är klara för Ettan även nästa säsong medan Varberg har ett kval att klara av innan de kan vara säkra på en fortsättning i Ettan.

För Varberg är matchen viktig då det kan vara skönt ha med en seger innan kvalet drar igång, att gå in med en seger i bagaget betyder mycket mot hungriga lag från Tvåan skriver HC Dalen i ett pressmeddelande.

För Dalen gäller det att få till ett bra avslut på en säsong där man stundtals har spelat mycket bra och har haft chansen att ta sig till Playoff till allsvenskt kval. Efter söndagens omgång går 22 av 48 lag i Hockeyettan på semester, något som serieläggarna borde se över!

HC Dalen har lånat ut ett antal spelare till klubbar som vill förstärka inför slutspurten. Detta bra sätt för killarna att få förlänga säsongen samt bra för deras utveckling, men vi hade aldrig gjort detta om matchen på söndag hade gällt något för något annat lag, säger tränaren Pelle Gustafsson.

Albin Torstensson och Filip Petersson till Tranås, Kristoffer Pihlqvist och Julius Selle Larsson till Kallinge/Ronneby. Tor Immo till Troja och Viktor Lindman till Valbo. Till matchen på söndag fyller vi på med några juniorer som chansen att visa upp sig.

Jim Tengman
HC Dalen

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.