Zaragon Rock Club gästas av band med lokalanknytning

Under våren kommer man kunna gå och se flertalet rockband på Zaragon Rock Club på Olearys och först ut är Göteborgsbandet Major Instinct där en lokal anknytning finns med i bandet. Det är Jönköpingsprofilen Johan Häll som sitter bakom trummorna.  

Zaragon Rock Club återuppstod under hösten och en av arrangörerna Claes Hernegård menar att det var ett lätt beslut att köra igång konceptet igen.
– Det var Oleary’s som tog kontakt med oss och berättade att de ville starta upp en rockklubb. De tyckte att vi hade gjort ett bra jobb tidigare med Zaragon Rock Club och då kände vi direkt att det kändes rätt att starta upp klubben igen.

– Vi la ju egentligen aldrig ner fortsätter, Ismet ”Krylla” Bitici. Vi la det bara på is och sen fick vi höra från många att de saknade klubben och när Oleary’s hörde av sig var det självklart att köra igång igen.

Varför är rockklubben så populär?
– Jag tror det är för att vi bokar bra band. Nu på lördag är det lite extra roligt just för att vi har en lokal anknytning i bandet, fortsätter, säger Krylla.

I Major Instict är nämligen en av medlemmarna multimusikern och Jönköpingsprofilen Johan Häll. Johan som spelar och har spelat i flertalet band genom åren spelar trummor i Major Instict och han berättar att bandet har en del på gång.
– Vi spelar ju nu på lördag då men sen efter det har vi spelningar i Göteborg och Danmark. Vi ska också vara förband till brittiska bandet Magnum så det blir en del resande mellan rep och gig eftersom replokalen finns i Göteborg, säger Johan.

Bandets senaste album heter Roots & Wings och är ett album med tolv spår som man kan lyssna in på bland annat Spotify.

Fler band
Men det kommer att bjudas på fler band under våren.
– Det är lite skönt i år för vi har flertalet band inbokade redan. I mars har vi till exempel C.O.P inbokat och i april spelar banden Art Nation och Gloria Story vilket vi tror kommer bli skitbra, avslutar Krylla.

 
Se videointervju

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.