Erik Glimberg förlänger med HC Dalen

Erik Glimberg 23 årig centerforward har förlängt med HC Dalen för den kommande säsongen. Avtalet är skrivet på ett år.

Erik är en riktig klasspelare som varit motorn i den framgångsrika förstakedjan under den senaste säsongen. Erik är en av våra klokaste spelare, nyttig i alla lägen och därmed otroligt viktig för laget. En utpräglad två-vägscenter med stort spelsinne och smartness.

Erik har haft en stigande utveckling sedan han kom från HV 71 till Dalen, var med och förde upp laget från div 2 till div 1 och efter två säsonger i ettan har han riktigt blommat ut till en mycket bra division 1 center.

– För mig som tränare och coach är Erik en viktig spelare i lagbygget och jag är imponerad över vad jag sett av honom, och hans klokhet i spelet.

– Jag är naturligtvis glad att Erik vill förlänga med oss och vara med om vår fortsatta satsning. Innevarande säsong tog slut lite tidigare än vad vi hoppats på, men det ger också tid att planera noga inför den kommande säsongen.

– Lagbygget är i full gång och som tidigare presenterats Tuppen Fredriksson, Timmie Persson och nu Erik Glimberg så har vi fått en bra början med några av de viktigaste spelarna klara. Vi förhandlar just nu med fler viktiga spelare i laget och en del nyförvärv skall också komma så småningom, säger Per Gustafsson i ett pressmeddelande.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.