Emil Stille inför Craftstaden

Serien har gått in i sin slutfas och det är återigen dags för hemmamatch. En viktig sådan mot ett otroligt formstarkt Craftstaden. Ett Craftstaden som har visat sig vara otroligt svåra att slå på slutet och har radat upp fina resultat mot alla lagen i serien.

Man är ett väldigt starkt kollektiv som springer otroligt mycket och överlag är väldigt lojala mot varandra. Ska jag välja någon som sticker ut lite extra så blir det Patrik Ekman. En giftig rightare med härlig teknik och bra fart under fötterna.

För egen del har vi gjort 2 av våra bästa matcher för säsongen prestationsmässigt dom 2 senaste matcherna. Vi fick dock nöja oss med ett kryss senaste hemmamatchen när Lindås va på besök. Det är en match jag tyckte vi förtjänade att vinna men segern kom omgången efter borta mot Åstorp där vi gör en bra bortamatch överlag. Så vi är ordentligt sugna på att äntligen få fira en seger hemma i d-hallen igen!

Tyvärr dras vi med en hel del skador och ännu mera halvskador vilket gör att vi inte kunnat vara nära där vi vill träningsmässigt när vi endast snittar 12-13 man på merparten av träningarna. Vi i ledarstaben är dock sanslöst imponerade över hur truppen trots träningsnivån samt tidigare resultat har gått ihop och verkligen hittat tillbaka till känslan från början av säsongen samt förra säsongen! Då vet vi att vi är jobbiga att ha och göra med och det har vi visat dom senaste matcherna.
Vårt kval/slutspel började innan matchen mot Lindås och trots att vi kommit iväg bra efter det är vi givetvis medvetna om att det fortfarande krävs ganska mycket för att vi ska hamna där vi vill i tabellen men en sak är säker, det här laget ger sig aldrig så vi kommer kriga som aldrig förr resten av serien. Förhoppningsvis börjar det med en hemmaseger mot Craftstaden!

Emil Stille
Tränare Östra SK

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.