Flera trafikolyckor i länet

Under söndagskvällen har det inträffat flera trafikolyckor. Det har varit halt väglag på flera platser runtom i länet skriver Polisen.

20.12 – Lv 964, Flisby. En personbil har kört av vägen i höjd med Fiskarhemmet. Bilen hamnar på taket. Polis och räddningstjänst larmas till platsen. En ensam förare, man född -82, transporteras till sjukhus med ambulans. Okända skador, men har kunnat höras av polispatrull. Fordonet bärgas från platsen.

20.34 – Rv 26, Hestra. En minibuss kolliderar med en lastbil genom att köra in i släpet. Totalt är 8 personer inblandade i olyckan. Platsen skall vara i höjd med Forsvik. I minibussen fanns 6 vuxna personer. Samtliga tranpsoreras till sjukhus. Initiala uppgifter talar för lindriga skador. I lastbilen befinner sig en man och dennes dotter. Ingen av dessa skall ha ådragit sig några personskador. Samtliga fordon bärgas från platsen och trafiken skall ha flytit kring platsen genom trafikdirigering.

21.19 – Lv 125, Vetlanda. En personbil har kört av vägen i höjd med Näshult. Skall därefter ha kolliderat med ett träd. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. En ensam förare sitter fast och räddningstjänsten får ta loss personen. Föraren transporteras därefter till sjukhus. Okänt skadeläge, men initiala uppgifter talade för lättare skador. Fordonet bärgas och det skall ha varit mycket halt kring olycksplatsen. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.