Lisa Nilsson uppträder i kväll

Lisa Nilsson är en av Sveriges mest älskade artister. Under hösten är hon bland annat aktuell i ”Så mycket bättre” på TV4 och med sitt nya samlingsalbum ”Ingen gör det bättre” som släpps i december. Våren 2016 åker hon ut på en lång turné som når Jönköping och Kulturhuset Spira 24 februari.

Senast Lisa Nilsson var ute på en soloturné var i början av 2014. Nu är det dags igen.
– Det känns väldigt kul och lite befriande att få komma ut på turné igen efter ett långt musikal-år på Stadsteatern. “Chicago” var härligt och utmanande, men konserterna är ändå mest hemma för mig. Nu har jag tv-programmet ”Så mycket bättre” i ryggen och det innebär en del nya låtar och återförening med sånger jag inte spelat på länge, säger Lisa Nilsson.

Lisa Nilsson är högaktuell. Efter sitt bejublade framträdande i insamlingskonserten “Hela Sverige skramlar” fick hon i premiäravsnittet av ”Så mycket bättre” på TV4 de andra artisterna att börja gråta till hennes version av Niklas Strömstedts ”Vart du än går”.

Den 18 december släpper Lisa Nilsson samlingsalbumet ”Ingen gör det bättre” som innehåller det bästa från hennes imponerande karriär. Förutom hennes stora hits, så som “Himlen runt hörnet” och “Varje gång jag ser dig” och hennes duetter, ”Innan vi faller” med Joakim Berg från Kent och ”Mysteriet deg” med Björn Eidsvåg, kommer samlingen även innehålla alla “Så mycket bättre”-tolkningarna.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.