Adrian lämnar över länets största ungdomsförbund

Under SSU Jönköpings läns årsmöte på lördag kommer Adrian Ericson lämna över ordförandeklubban. Under hans tre år som ordförande har distriktet växt från 200 medlemmar till nästan 600 och flera nya klubbar har startats i länet.

– Det har varit en fantastisk tid, men nu är det dags att lämna över till nya krafter, säger Adrian Ericson.

Adrian Ericson tog över uppdraget som ordförande för SSU Jönköpings län 2013. Under hans tid som ordförande har distriktet vuxit med 200 procent och är det största politiska ungdomsförbundet i Jönköpings län med sina nästan 600 medlemmar. Totalt finns det nio SSU-klubbar i länet.
– Att få leda SSU i Jönköpings län är ett av de finaste uppdragen som går att ha. De här åren har varit väldigt utvecklande och jag är väldigt stolt över vad distriktet med alla grymma medlemmar har åstadkommit. Vi var en starkt bidragande orsak till att Socialdemokraterna kunde gå framåt i valet i Jönköpings län och efter det har SSU och bidragit med att fler unga har fått chansen att få förtroendeuppdrag, säger Adrian Ericson.

En av de unga som har fått uppdrag efter valet är just Adrian som bland annat är socialdemokraternas vice gruppledare i kommunfullmäktige i Jönköpings kommun.

– Vi har både växt organisatoriskt och politiskt under dessa tre åren och visat att det går att engagera ungdomar politiskt. Nu är det dags att lämna över till nya krafter som kan leda arbetet vidare, säger Adrian Ericson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.