Jmini är näst störst och släpper ny design

Den fössta tossdan i mass, Jönköpings egen nationaldag firar Jmini att man är den näst största nyhetssajten i Jönköping. Den senaste veckan var det 54.025 unika besökare* som besökte denna, Jönköpings (näst) största nyhetssajt. 

– Det är otroligt kul att vi växer och hela tiden vinner ny mark, säger Daniel Bacelj, ansvarig utgivare på Jmini.
– Det är jätteroligt att vi nu ligger tvåa. Det finns väl inget roligare i livet än att jaga en förstaplats. Det är det vi brinner för varje dag och jobbar mot. Att ligga tvåa är en skön position på marknaden, då vet man att man kan vinna kriget och har vittring på bollen, säger Krister Leimola, VD på Jmini. 

Vi möter alla våra läsares behov med enkelhet och tydlighet.
– Vi kommer öka närvaron till våra läsare bland annat genom större live-bevakning, säger Daniel. 

Ny design
Det är även den dag då Jmini byter skepnad. Man släpper en ny design som på alla sätt är bättre än den gamla.
– Vi har vi lanserat en ny design som är enklare, tydligare, snabbare och snyggare, säger Daniel Bacelj ansvarig utgivare på Jmini. 

Layouten och programmeringen är utfört av spelare i deras eget team. Emeli Appelberg och Filip Karlsson har jobbat ihop och frambringat denna design som man på Jmini är mycket stolt över. 

Man gör det igen
Krister Leimola och Daniel Bacelj gör det igen. Om några veckor är det tio år sedan man startade kollegan Jnytt.
– För tio år sedan skrattade man åt oss, men nu tar vi ny mark igen. Det är inte storleken på företaget som avgör framgången, säger Krister Leimola, VD för Jmini.
– Vi växer stadigt och stabilt hela tiden. Vi har bara ett mål och det är att bli störst, fortsätter Daniel.

Fantastisk utveckling
Jmini har haft en fantastisk utveckling de senaste två månaderna med nya spelare i laget som gör en fantastisk insats och driver Jmini hela tiden framåt.
– Vi tar nu upp fajten om den lokala nyhetsmarknaden på allvar, instämmer företagets två frontfigurer, Daniel Bacelj och Krister Leimola. 

Besöksrekord
Jmini slog nytt besöksrekord under den gångna veckan och befäste sin position som den näst största nyhetssajten i Jönköping. Nu tar Jmini sikte mot att bli Smålands största nyhetssajt. 

*Kia Index v.8

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.