Jönköpings vackraste dikt om hårdrock genom tiderna

När vi var unga så behandlade media och finkultur folket oss på ett mycket nedvärderande och arrogant sätt. Vi ansågs vara mindre vetande, ointelligenta satanister utan framtid.
Vi var ungdomar som ställde till problem och som aldrig skulle komma någon vart i livet. Vi var på samhällets botten och förstod inte samhällets eller vårat eget bästa.
Man letade upp freaks och intervjuade som ett varnande exempel. Man anordnade tv-­program som talade om hur farlig vår musik var.

Det som hände var att det blev och är fortfarande VI mot världen. The metal community växer sig starkare och starkare för folk vill tillhöra något där man känner sig välkommen och där man delar intresset med andra. Det är underbart, jag som snart är 50 har inga problem att umgås med kids som är födda på nittiotalet. Vi har musiken som gemensam nämnare och den skiter i ålder, kön och hudfärg. Vi är en familj som växer oss starkare för var dag som går. Har du inte varit en del av den kommer du aldrig förstå, så enkelt är det.

Mitt liv min passion till jag dör.

Du är den vackraste jag vet, du är lojal, du är brutal, du är hård som stål, du är mjuk som bomull, du är blodig, du är min bästa vän.

Du är min vapendragare, du är min riddare på en vit häst, du är min outtröttlige motivatör, du har format mig till den jag är.

Du har bestämt klädstilen jag har, du har givit mig vänner för livet, du har givit mig en ”familj” som är stor och mäktig, du finns där som tröst, du kommer med glädje och styrka.

Jag är dig evigt tacksam för min ungdom, jag är dig evigt tacksam för kraften du gav mig.

Jag är skyldig mina hjältar så otroligt mycket.

Vissa av dem lever o producerar som aldrig förr, vissa har gått vidare till de sälla jaktmarkerna men finns i mitt hjärta för alltid.

Ni bar mig i tonåren, ni bar mig när det var jobbigt, ni bär mig fortfarande.

Detta är min hyllning till min valda livsstil och till den musikstil som gjort mig till den jag är.

Heavy Metal Forever!!!

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.