God äldrevård och äldreomsorg på Elma Äldre

God äldrevård och äldreomsorg innebär att kunna möta utmaningar. På Elmia Äldre i Jönköping den 7-8 april talar vi om missbruk, psykisk ohälsa och åldrande i ett nytt land – utmaningar som kräver kunskap om bemötande.

Elma Äldre är mötesplatsen för alla som arbetar med eller har intresse av äldrevård och äldreomsorg, både mässa och konferens. Årets konferens har titeln ”Olika åldrande – lika villkor” och fokuserar på viktiga framtidsfrågor skriver Elmia i ett pressmeddelande.

Allt från tandvård, alkohol och psykisk ohälsa till teknik och innovationer, meningsfulla aktiviteter och att åldras i ett nytt land diskuteras av och med föreläsare och experter. Missa inte chansen att höra Mustafa Can och Pär Johansson, två föreläsare och författare som går på djupet med ämnet personligt bemötande.

Parallellt med konferensen arrangeras även en mässa med nya produkter och tjänster som underlättar arbetet.

På Elmia Äldre presenteras också årets resultat av SPF Seniorernas undersökning av maten på länets äldreboenden. Matpatrullen har återigen tagit smaktemperaturen på den mat som serveras i Jönköpings län.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.