Bråk och skadegörelse

Kvällens och nattens polishändelser i Jönköpings län. 

Narkotikapåverkan och saknade körkort

Patrull stoppar och kontrollerar ett fordon på Humlevägen i Jönköping under lördagskvällen. Fordonet framfördes av en man född 1964, som visade tecken på narkotikapåverkan och saknade körkort.

Han medtogs därför för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, samt grov olovlig körning. Mannen är hemmahörande i Jönköpings kommun. Fordonet som mannen framförde har tagits i beslag för att förhindra fortsatt liknande brottslighet skriver Polisen.

Som passagerare i fordonet satt en man född 1988, som även han visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen fick följa med patrullen för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Mannen är hemmahörande i Habo kommun.

Båda männen har frigivits efter provtagningen, men misstankarna kvarstår. Åklagaren har beslutat att anhålla samtliga tre gärningsmän

Bråk på Västra Storgatan i Jönköping

Patrull som befann sig på Västra Storgatan i Jönköping, bevittnade ett mindre bråk mellan några personer. Bråket lugnade sig snabbt, men en av de inblandade, en man född 1995, visade tecken på narkotikapåverkan.

Mannen fick därför följa med patrullen till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Mannen har därefter frigivits men misstanken kvarstår.   

Kastade ett kastat ett rökfyllt föremål

Skadegörelse genom att okänd gärningsperson kastat ett rökfyllt föremål genom ett fönster till en bostad. Inga personskador.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.