Ny app ger dig koll på driftstörningar och hållbarhet

Jönköping Energi har släppt sin första smartphoneapp. I premiärappen sätter Jönköpings Energi fokus på hållbarhet genom att ge både enkla tips men också genom en enkel frågesport. Appen som är gratis finns att ladda ner både till iPhone och android telefoner.

– I våra kundundersökningar har våra kunder efterfrågat mer hållbarhetstips men också enklare notifiering vid eventuella avbrott. Det känns mycket bra att kunna erbjuda våra kunder detta, säger kommunikationschef Jessica Alaniesse-Karlsson i en kommentar.

Notiser vid driftstörningar
En funktion som förväntas vara efterlängtad är att det i den nya appen går att se eventuella driftstörningar. Vid större händelser och störningar kommer det även att skickas pushmeddelanden via appen till användaren.

Testa dina kunskaper i appens quiz
I appens quiz kan användaren testa sina kunskaper och svara på tio slumpvalda frågor om hållbarhet och energi. Efter att användaren svarat sant eller falskt på olika påståenden ges en direkt återkoppling på resultatet.

– För att på ett enklare och mer lättsamt sätt få våra kunder att läsa och lära sig mer om hållbarhetstips valde vi att använda gamification för att nå ut och locka fler att använda appen, fortsätter Jessica Alaniesse-Karlsson.

Appen finns att ladda ner till både iPhone och Android telefoner, sök på Jönköping Energi i appstore respektive GooglePlay.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.