Jonas Gardell nya show kommer till Jönköping

Detta firar han med sin nyskrivna show 30 ÅR TILLSAMMANS som har premiär på Cirkus i Stockholm torsdag 14 april. Nu är det dessutom klart att det blir en stor turné till hösten med start på Lisebergshallen i Göteborg 11 november. 

På 30 år har Jonas Gardell gått från att vara ett UFO på besök i Mellanmjölkens land till att bli en av Sveriges största och mest folkkära författare och artister. Samtidigt har Sverige förändrats och det har gått fort. I sin nyskrivna show 30 ÅR TILLSAMMANS försöker Jonas Gardell förstå vad det var som hände.

– Jag växte upp i ett Sverige med två tv-kanaler, tre radiostationer och en Ingemar Stenmark. En helt annan värld än denna. Om det landet berättar jag i 30 ÅR TILLSAMMANS, säger Jonas Gardell och fortsätter:

– Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns.

30 ÅR TILLSAMMANS har premiär på Cirkus i Stockholm 14 april och nu är det klart att det blir Sverigeturné till hösten med premiär på Lisebergshallen i Göteborg 11 november.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.