Tobias Zälle klar för ytterligare två säsonger i Fagerhultströjan

18-åriga Tobias Zälle som har Fagerhult Habo som moderklubb och spelat i föreningen hela karriären nu kritat på ett nytt kontrakt med klubben.

Tränare Conny Steenberg om förlängningen:
– Otroligt kul att Zälle väljer att stanna i föreningen. Han har tagit stora kliv framåt och verkligen anpassat sig för seniorinnebandyn på allvar. Under denna säsongen har han varit en startman i så gott som alla matcher och efter jul har det även lossnat poängmässigt för honom vilket man hela tiden känt att det bara var en tidsfråga innan det skulle komma.
Zälle är även en spelare som betyder mycket för oss i det defensiva spelet. Han ligger hela tiden rätt och om han kommer på efterkälken har han en speed som många andra inte kan mäta sig med. Kommer bli riktigt kul att följa honom under kommande säsong!!

Tobias gjorde föregående säsong 12 poäng i allsvenskan, en klar majoritet av dessa efter jul. Tobias har varit med både i P-15 och P-17 i distriktslaget tidigare och där visat att han kan mäta sig med landets absolut bästa 97:or på allvar.

Tobias Zälle om varför han väljer att stanna i föreningen:
– Jag är väldigt nöjd med att förlänga mitt kontrakt med min moderklubb. Jag känner att jag har chansen att ta nästa steg i min utveckling i klubben och känner att jag har har bättre förutsättningar än tidigare år för att göra detta. Jag trivs grymt bra i laget vilket jag tycker är en viktig faktor till både min egen och lagets utveckling.

Sportchef Leif Blåberg

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.