Skadegörelse på Torpa – nattens polishändelser

Mellan klockan 22.00 och klockan 04.00 har 77 händelserapporter upprättats på ledningscentralen i Jönköping. 6 personer har omhändertagits med anledning av sin höga berusningsgrad eller på grund av att de stört den allmänna ordningen. 

Huskvarna kl 23.07

Patrull stoppar en personbil på Storgatan i Huskvarna. Föraren, en man född 1977, blåste positivt i patrullens sållningsinstrument och misstänktes därför för rattfylleri. Vid kontrollen försökte mannen springa ifrån patrullen, men lyckades inte. Han fördes till polishuset i Jönköping för provtagning och förhör. Han har därefter frigivits men misstanken avseende rattfylleri kvarstår. Mannen är hemmahörande i Jönköpings kommun.

Jönköping kl 23.44

Samtal inkommer avseende en skadegörelse som inträffat på Gröna Gatan på Torpa i Jönköping. Det rörde sig om en sönderslagen fönsterruta. Enligt vittnen skall ett antal ungdomar ha setts på platsen vid tiden för skadegörelsen. En bit ifrån platsen anträffas en man född 1999 med sårskador. Med hjälp av vittnesuppgifter kan nu mannen misstänkas för skadegörelsen. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Med anledning av hans ålder har vårdnadshavare underrättats.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.