Här talar länets riksdagsledamöter på 1 maj

Riksdagsledamöterna för Socialdemokraterna i Jönköpings län kommer tala både inom och utanför länets gränser på 1 maj. Peter Persson kommer i år hålla sitt första maj-tal i Grängesberg i Dalarna och Helene Petersson kommer tala i Ljungby.

Thomas Strand och Johanna Haraldsson talar i sin tur i Aneby respektive Nässjö och Tranås.

De senaste åren har riksdagsledamoten Peter Persson från Jönköping talat i olika skånska kommuner på 1 maj. I år blir det dock mer nordliga breddgrader på 1 maj då han gäster Grängesberg i Dalarna.

– De har frågat mig ett par gånger om jag kunde tala hos dem på 1 maj, och i år fanns den möjligheten. Det känns väldigt inspirerande att få besöka Grängesberg i Bergslagen och tala i en klassisk bruksort, säger Peter Persson.

Även Helene Petersson från Sävsjö firar 1 maj utanför länets gränser då hon ska tala i Ljungby.

–Det ska bli väldigt kul att prata i Ljungby eftersom jag själv tillbringar mycket tid i kommunen. Jag kommer fokusera mycket på trygghet i samhället och den svenska modellen, säger Helene Petersson i ett pressmeddelande.

Riksdagsledamöterna Thomas Strand från Vaggeryd och Johanna Haraldsson från Vetlanda kommer däremot stanna i länet. Thomas Strand kommer tala i Aneby och Johanna Haraldsson göra dito i Nässjö respektive Tranås.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.