Litium ingår strategiskt samarbete för PIM Print

Litium AB (publ) tillkännagav att bolaget har ingått ett strategiskt samarbete med iStone gällande produkten C3 för automatiserad produktion av tryckt och digital media från Litiums e-handelsplattform via Adobe InDesign.

Genom att samla all produktinformation på ett ställe och därifrån publicera informationen till olika kanaler kan man effektivisera sina processer och säkerställa att produktinformationen är konsekvent överallt där den används. Tryckt produktinformation, allt från enstaka produktblad till kompletta produktkataloger på flera språk, är en kanal som blir allt viktigare för många handlare.

iStone tillhandahåller strategiska publiceringslösningar för att stötta marknads- och kommunikationsavdelningar för en konsekvent och effektiv kommunikation i flera kanaler och marknader. Med produkten C3 erbjuder man effektiva lösningar för Adobe InDesign där företag kan automatisera produktionen av tryckt och digital media med produktinformation.

Med den kommande versionen av Litiums e-handelsplattform, Litium 5, vidareutvecklas funktionaliteten för PIM (Product Information Management). Som ett led att bli en komplett plattform för omnikanalhandel kan Litium nu erbjuda en färdig lösning med produkten C3 för att ge kunder stöd för tryck av produktinformation i Adobe InDesign. C3 ingår därmed i Litiums ekosystem av utvalda tjänster som adderar värde till Litiums plattform.

– Den tryckta katalogen är en viktig kanal för våra kunder. Med en så kompetent produkt som C3 kan våra kunder nu samla all produktinformation i Litium och därifrån på ett kostnadseffektivt sätt skapa sitt tryckta material med hjälp av Adobe InDesign. Litium blir en komplett plattform för omnikanalhandel, säger Henrik Lundin, VD på Litium i ett pressmeddelande.

– Med C3 skapas möjligheten för Litiums kunder att använda informationen i Litium i fler kanaler, skapa både tryckt och digital media med Adobe InDesign på ett mycket effektivt sätt, säger Tobias Hammarstrand, Managing Director på iStone.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.